onsdag 17 februari 2010

One small step for man.. one giant leap for fysplan!

Hej alla fysplanare!

Idag har vi på ArkitektStudenterna haft lunchmöte där vi gick igenom det senaste som skett och vad som är på gång. Flera saker är på gång, som en Workshop i Umeå med titeln "En dag i snön". Vi tog även in intresseanmälningar för framtida tillställningar, så som Utbildningsforum 2010 (6-7 mars, Stockholm), Sveriges Arkitekters stämma (20-21 november, Stockholm).

Mer information kommer framöver!

Igår hade PlanKan årsmöte och en ny styrelse valdes. Mer info om det kommer också framöver. Se det här inlägget som ett första avstamp på vår härliga framtid!

/ chb

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Snälla, skriv bara snälla kommentarer, (även mot lärare)MVH. bloggadministratören

    SvaraRadera
  3. Skoj med en blogg!

    SvaraRadera
  4. Det låter helt ovärt att ha en censurerad blogg där bara "snälla" kommentarer accepteras. Det vår utbildning behöver är ett öppet forum.

    SvaraRadera
  5. Sjukt roligt initiativ Calle. You go girl! ;)

    SvaraRadera
  6. @ Anonym:
    Hela skolan är ju ett öppet forum, det är bara att börja prata med folk i korridorerna om dagen, veckans, eller årets ris eller ros i utbildningen. Utbildningen mår bra av att ha en utvecklande dialog om dess förehavanden och innehåll men att skuggblogga från eterns dimmiga vrår iklädd anonyma kläder och vräka ur sig allsköns galla är knappast utvecklande för någon. Cat-fish?

    SvaraRadera
  7. "snälla kommentarer" kan vara kreativa, kritiska eller arga också, så länge de är konstruktiva! Personangrepp ger ingen något!

    Och "Anonym" vill du hata så går det även bra, men skriv då namn och klass.

    SvaraRadera