fredag 19 augusti 2011

Uppdatering från PlanKan

Hej,

Snart är sommarledigheten slut och det är dags att hitta tillbaka till Karlskrona och BTH. Vi hoppas helt enkelt att ni har haft en bra sommar  !

Nu när kommer tillbaka kommer ni upptäcka att  det mesta som förr, men en del nytt.

Både master- och kandidatprogrammen är nya och skiljer sig lite från det som redan är. Är du intresserad titta in på BTH.se och lär dig mer.
I korridorerna har sektionen möblerat om lite, se till att stolar och bord stannar kvar där de är nu. Det finns en anledning till att de står där de står.
I Pentryt har vi räknat och organiserat alla små ting. Varenda gaffel (23 st) är räknad och ska gärna vara kvar tills terminen tagit slut. Det är även ett nytt städschema, så håll koll på när det är er tur att hålla rent.
På FaceBook har vi skaffat oss en "pages". Gilla PlanKan så blir det lättare att vara uppdaterad om när vi hittar på något eller skriver något här (ungefär som ArkStud arbetat under våren)

Vad händer nu då?
20- 27 Aug. Introduktionsveckan för nya studenter. Cissi, Agnes, Johanna och Göran tar hand de nya fysplanarna under nollningsveckan. För att se schemat gå in på http://sexistenz.bthstudent.se/

29 aug -2 sep. Information till alla om vad PlanKan är och tänkt göra.

2 sep. Vernissage. Visa upp dina projekt och mingla runt med alla andra :)  http://www.facebook.com/event.php?eid=207110929344846
Vill du häng upp ett projekt, ge det i fysisk form till PlanKans styrelse eller maila till plankan@student.bth.se

8 sep. Grillning på Långö. Förhoppningsvis är vädergudarna på vår sida och det blir en trevlig kväll med korv och härligt umgänge. http://www.facebook.com/event.php?eid=180631515344041

13 sep. Linjemöte.

... Dessutom planerar vi just nu lite utflykter någon gång snart, i höst och i januari. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Välkomna tillbaka !
PlanKan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar