fredag 5 november 2010



Nu är det
dags att söka till
ArkitektStudenternas ledningsgrupp 2011


ArkitektStudenterna är Sveriges Arkitekters studentorganisation där studenter från Sveriges alla Arkitekturskolor finns representerade. Organisationen är en intresseorganisation som bygger helt på studenternas engagemang och vilja vilket innebär stora möjligheter att påverka dess utformning.

Att engagera sig i Ledningsgruppen är inte bara roligt och lärorikt utan även ett stort plus på ditt CV. Här har du möjlighet att knyta kontakt med verksamma på Sveriges Arkitekter och många möjligheter att delta i olika sammanhang där Sveriges Arkitekter är representerade.

Ansökan riktar sig till ALLA studentmedlemmar i Arkitektstudenterna, nya som gamla. Om du har frågor eller funderingar tveka inte att kontakta den sittande ledningsgruppen, se mail adresser nedan.

Skicka in en ansökan där du skriver lite om dig själv, din syn på arkitektstudenterna och hur du skulle vilja jobba inom ledningsgruppen senast den 10 december 2010 till val.arkitektstudenterna@gmail.com. Det går även bra att vända sig dit om man har frågor angående ansökningen. Val av ny ledningsgrupp kommer att ske på årsmötet i januari.
Läs mer om ArkitektStudenterna och de olika posterna på www.arkitekt.se/student

Ordförande
Som ordförande organiserar du styrelsens arbete och för organisationens talan. Du blir ansiktet utåt och ser till att allt fungerar.
Pontus Ljungberg, KTH, pontus.ljungberg@arkitekt.se

Vice Ordförande
Huvuduppgifterna består i att hjälpa och vara ett stöd för ordföranden i sitt arbete. Du hjälper till med diverse uppgifter inom styrelsen.
Pia Jonsson, Alnarp, pia.jonsson@gmail.com

Sekreterare
Som sekreterare skriver du protokoll under mötena och ansvarar för att detta kommer ut till kontaktperson på varje skola.
Karl Tyrväinen, Ultuna, katy0002@stud.slu.se

Kassör
Tillsammans med studenthandläggaren hos Sveriges Arkitekter håller du koll på Arkitektstudenternas ekonomi.
Andrea Brandén, Chalmers, andreab@student.chalmers.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar