tisdag 30 november 2010

Workshop i Karlskorna

Möte den 29 november 2010


Att driva en Workshop i Karlskorna tillsammans med andra arkitektstudenter har länge varit en dröm för många på BTH och nu kan vi i Arkitekt Studenternas styrelse tillkännage att denna dröm kan bli till verklighet! Vi har under hösten, med hjälp av de idéer som lades fram under årets första möte, tagit fram förslag på denna workshop skulle kunna se ut.

Vi på BTH kommer i vår att bjuda in 2 personer från respektive arkitektskola för att komma och spendera helgen i Karlskrona, och här delta på intressanta föreläsningar och roliga workshops. Självklart är alla från Fysisk Planering också varmt välkomna att delta. Preliminärt datum för workshopen är satt till den 15-17 april.

Temat för helgen kommer att vara VIND OCH VATTEN. Under helgen kommer vi även att få lyssna på intressanta föreläsare och lördagen den 16 april ska vi bygga drakar i Karlskronas vackra skärgård!

På mötet den 29 november 2010 nystades det i vad som behövdes göras inför workshopen och de som närvarade delades in i olika ansvarsområden. Rubrikerna på ansvarsgrupperna är: Material, Föreläsare, Sponsring, Plan B, Mat samt Marknadsföring.

Grupperna ska under veckan träffas och nästa fredag ska Arkitekt Studenterna samlas igen och se vad de olika grupperna kommit fram till. Detta projekt är unikt då det aldrig tidigare ordnats en workshop i Karlskrona för studenter från de andra arkitektskolorna, så håll ögon och öron öppna så kommer vi med uppdatering inom kort..!

OCH DU – Det är inte försent att höra av sig till någon i Arkitekt Studenternas styrelse, eller komma på nästa ArkStud möte den 10 december kl 12.00, om du skulle vilja vara med och hjälpa till!

1 kommentar:

  1. Men herregud, sluta särskriv Arkitektstudenterna hela tiden! Eller sluta särskriva och stava fel helt helst.

    SvaraRadera