måndag 3 oktober 2011

Delta i diskussion om plan- och stadsbyggnadsfrågor!


Fredagen 11 november, samma dag som men inte samtidigt som arkitekturdagen, håller Sveriges arkitekters planakademi ett utökat plansamtal. å samtalet kommer ett stort antal erfaret branchfolk att delta och prata om plan- och stadsbyggnadsfrågor. Akademin tycker att det skulle vara väldigt kul och givande om ett antal studenter ville delta! Det är ett utmärkt tillfälle att få träffa yrkesverksamma, skaffa kontakter, delta i/lyssna till intressanta samtal och åka till Stockholm och få chansen att gå på arkitekturdagen.

Det finns plats för 4 studenter med intresse för planering- och stadsbyggnadsfrågor (det spelar ingen större roll om du läser planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, inredningsarkitekt eller till arkitekt). Arkitektstudenterna sponsrar resa och inträde till plansamtalet. Du väljer själv tider för dit och hemresa (om du vill kombinera detta med t.ex. en helg i Stockholm är det helt ok). Arkitektstudenterna sponsrar inte inträde till arkitekturdagen men hoppas ändå att de flesta ska gå på detta sevärda arrangemang! (http://www.arkitekt.se/arkitekturdagen2011)

Intresserad? Skriv till marten.espmarker@gmail.com (ha med namn, skola och årskurs). Frågor? Skriv gärna dessa till samma adress.


Mvh, Akademin för fysisk planering genom Mårten Espmarker (studentrepresentant)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar