måndag 31 oktober 2011

Hjälp oss studiebevaka din utbildning!

Hej, 
Nu är äntligen den första läsperioden slut och med den många kurser.

Under höstens gång har vi i PlanKans styrelse hört en hel del klagomål över att arbetssituationen och uppgifterna inte varit den bästa. Därför vill vi nu uppmana er att samla era tankar om det som varit bra och det som varit lite sämre och fylla i kursutvärderingarna som nu i dagarna kommer till er studentmail. Dessa utgör direkt underlag och statistik för om något bör/ska förändras. Fyller ett fåtal personer i dessa kan kursansvariga hävda att underlaget är för dåligt för att ta till sig dem överhuvudtaget, vilket vi inte vill. 

Vill ni påverka ännu mer kursers kvalitet/innerhåll kommer här några enkla tips:
  • Om ni är flera som under kursen varit missnöjda, sätt er ner tillsammans, använd kursplanen som underlag och skriv upp vad som inte fungerat. Kursplaner är juridiskt bindande dokument - då innehållet i kursen inte stämmer överens med den är det ett allvarligt fel. Maila/lämna dessa synpunkter till PlanKan. 
  • Kontakta 
    1.  Ansvarig lärare för uppgift, examination, seminarie osv.
    2. Kursansvarig
    3. PlanKan (vi vidarebefordrar era kommentarer till sektionen samt Blekinge studentkår )
PlanKan håller en ständig dialog med sektionen och för er talan.
Nästa möte med sektionen den äger rum den 22:a november, om någon från respektive klass kan och vill vara med då så är det välkommet.
Vi planerar också att ha ett föreberedande lunchmöte den 21:a för att samla in punkter att ta upp med sektionen. Till det mötet vill vi gärna få in era åsikter, gärna sammanställda klassvis/kursvis med förslag till förbättring. 
 
Keep goning strong, ni är bra!!!!
 
PlanKan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar